20th Century Fox a sztárt akarja az Alienbe

Veszekedés tört ki Charlize Theron miatt

Ridley Scott immár harmadszor kerülhet összetűzésbe az Alien előzményfilm kapcsán a 20th Century Fox-szal.

2011.01.19 18:30ma.hu

Az új keletű feszültség okozója pedig nem más, mint Charlize Theron, aki nemrég utasította vissza a Clint Eastwood rendezésében készülő J. Edgar Hoover életrajzi dráma egyik főszerepét, így szabaddá vált.

A 20th Century Fox rögtön le is csapott a színésznőre, és nyilvánosságra hozta, hogy őt szeretné látni a következő Alien film élén, ám a rendező Noomi Rapace-ra akarja bízni ezt a feladatot.

Noomi Rapace: Őt akarja Scott!

A film forgatását még el sem kezdték, de ez már a második alkalom, hogy a stúdió és a rendező mást és mást akar.

Első alkalommal, mikor a korhatár besorolásról volt szó, a stúdió nyert, így a filmet már eleve alacsony besorolással forgatják le. Nem lenne meglepő, ha ezúttal is a stúdió akarata érvényesülne, hiszen ez megy már az Alien: A végső megoldás: Halál) óta.

A kérdés csak az, vajon Scott meddig tűri, hogy beleszóljanak a filmjébe?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.