Gnómeó és Júlia

A Shrek rendezőjének új, 3D-s filmje!

Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel a legújabb digitális 3D technológia segítségével.

2011.02.01 20:41ma.hu / Palace Pictures

Az új adaptációban, melynek zenéjét és betétdalait Elton John komponálta, aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis?

Kelly Ashbury, a Shrek 2. rendezője csodálatos látványvilágú filmjében, szívmelengető, bájos figurákkal teremtette újra a már ismert történetet, melyben sok-sok vidám, kedves és mókás mellékszereplő is részt vesz az egyedülálló kalandban, mely mellett minden korábbi eltörpül. A happy end természetesen garantált, csakúgy, mint a rengeteg nevetés és fordulatos kalamajka melyek felhőtlen kikapcsolódást és szórakozást ígérnek a család minden tagja számára.

Országos bemutató: 2011. február 10.
Forgalmazza a Palace Pictures

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.