Musical lesz az Ogréből

Shrek a West Endre megy danászni

Színpadra állítják Londonban is a Shrek musical változatát.

2010.07.05 07:16MTI

A zenés darab Brodway-n bemutatott változatát jövő májusban viszik színre a West Enden - jelentette be a Theatre Royal a hét végén. Az jegyeket október elsejétől már kezdik árulni.

A William Steig 1990-ban kiadott képes mesekönyvén alapuló Oscar-díjas rajzfilmsorozat az ogréról és barátairól óriási sikerrel futott a mozikban, a negyedik filmet májusban mutatták be Észak-Amerikában, és a múlt héten érkezett Európába.

A musicalváltozat, bár Tony-díjat is nyert, csak 12 hónapig volt színpadon New Yorkban, az alacsony jegyeladások miatt vették le a műsorról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.