Ismét felbüfög az ogre

A negyedik Shrek-filmmel nyílik meg a Tribeca filmfesztivál

A Shrek a vége, fuss el véle (Shrek Forever After) című produkció az első az ogre-kalandok közül, amely háromdimenziós technikával készült. A negyedik Shreket április 21-én vetítik a Tribecán, a Paramount Pictures pedig május 2-án kezdi a film mozis forgalmazását Észak-Amerikában.
 
Az új történetben a megállapodott, családos mocsári ogre megint jóhiszeműsége miatt kerül bajba: olyan párhuzamos világba csöppen, ahol üldözik az ogrékat. 

A 2002-ben többek között Robert De Niro által életre hívott, csaknem kéthetes Tribeca filmfesztivál teljes programját árpilis elején hozzák nyilvánosságra a szervezők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.