Az első gyerek

Örökbefogadta Jacksont Charlize Theron!

Örökbefogadott egy kisfiút Charlize Theron, az Oscar-díjas színésznőnek a Jackson nevet viselő fiúcska az első gyereke.

2012.03.15 10:47MTI

A hírt a világhírű színésznő sajtósa közölte a People társasági magazinnal, de további részleteket nem közölt, így a gyermek származásáról sem tudni bővebbet.

A 36 éves dél-afrikai születésű Theron útjai tavaly váltak külön kollegájától, Stuart Townsendtől. Az Oscar-díjas filmcsillag februárban az In magazinnak adott interjújában úgy fogalmazott, soha nem akar férjhez menni.

"Nem hiszek az örök szerelemben, amely egyetlen férfihoz köt. De ez csak az én filozófiám" - mondta. Charlize Theron A rém című film főszereplőjeként kapott Oscar-díjat 2004-ben.

Legutóbb Jason Reitman új filmjében, a Pszichoszingli (Young Adult) címűben tűnt fel a vásznon: egy frissen elvált, iszákos gyermekkönyv-szerzőt alakít, aki vissza akarja szerezni immár nős ex-barátját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.