Brad és Angelina gyerekei a legboldogabbak

Ez már fix: eljegyezte egymást Pitt és Jolie

A sztárpár szóvivője hivatalosan is bejelentette a hírt, amelyről már hetek óta fel-felröppentek kósza pletykák, így immádon biztos: Brad Pitt és Angelina Jolie végre tényleg eljegyezte egymást!

Angellna Jolie és Brad Pitt a 2012-es Oscar-gálán képgaléria

2012.04.14 13:29MTI

Cynthia Pett-Dante helyi idő szerint pénteken Los Angelesben elmondta, hogy az esküvő időpontját még nem tűzték ki, de a pár gyermekei nagyon boldogok az eljegyzés miatt. A 48 éves Brad Pitt és a 36 éves Angelina Jolie 2005 óta alkot egy párt és hat gyermeket nevelnek közösen, de mindeddig nem tervezték, hogy egybekelnek.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Az amerikai színésznőt fotósok a héten lencsevégre kapták egy Los Angeles-i múzeumban gyűrűsujján egy nagy gyémántgyűrűvel, amelynek tervezésében Brad Pitt is segédkezett. A sajtóban Brangelina néven emlegetett pár korábban ellenállt a házasságkötést célzó nyomásnak, bár számos cikk beharangozta a "köszöbön álló esküvőt". Pitt januárban azonban úgy nyilatkozott, hogy most már három saját és három fogadott gyermekük is sürgeti egybekelésüket.

Brad Pitt és Angelina Jolie egyaránt volt már házas. Pittnek egy ideig a többek között a Jóbarátok című tévésorozatból ismert Jennifer Aniston színésznő volt a felesége, Jolie pedig kétszer is férjhez ment, Billy Bob Thornton, illetve Johnny Lee Miller színészekhez, de mindkét házasság rövid életűnek bizonyult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.