Bébi-bogarak az apák útján

Összeáll a Beatles - genetikailag

Elképzelhető, hogy összeállnak a legendás The Beatles zenekar tagjainak gyermekei, hogy megpróbálják letaszítani szüleik együttesét a zene trónjáról.

2012.04.07 16:27Konrád - ma.hu

Sir Paul McCartney fia, James megkereste a négyes többi leszármazottját, hogy együtt alakítsák meg a Beatles 2-t. Sean Lennon és Dhani Harrison örömmel fogadták az ötletet.

James McCarthy - akinek gyermekkori álma „jobbnak lenni a The Beatles-nél” - már régebben felvetette az ötletet, és mint a BBC-nek nyilatkozta “Úgy tűnt Sean benne van... Dhani benne van. Én boldogan csinálnám.”

Képzeljük el, milyen lenne, ha a celebgyerekeknek sikerülne Ringo Starr fiát, a dobos Zaket is elcsábítaniuk és színpadra állna a The Beatles következő generációja. “Nem hiszem, hogy Zakket érdekli a dolog” - mondta a 34 éves James McCartney. Aggodalomra azonban nincs ok, hiszen még mindig ott van Ringo másik fia, Jason.  

James, Sean és Dhani már kipróbálták magukat a zeneiparban. James részt vett apja néhány albumának elkészítésében és két saját lemezt is kiadott 2010-ben és 2011-ben. A gitáros-énekes és dalszövegíró Sean Lennon gyermekkorától kezdve részt vett Yoko Ono felvételein, és 10 éve építi már saját zenei karrierjét. Dhani Harrison apja halála után befejezte annak utolsó, Brainwashed című albumát, ekkor vált profi muzsikussá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.