Szandi alaposan megszorongatta a bemondót

Képek - Bálint Antóniát megverte a híres énekesnő

Szép számmal gyűltek össze a hazai sztárok a Körcsarnokban, hogy egy közelgő jótékonysági koncertről számoljanak be a sajtónak, de aztán más is történt.

Jótékonysági ping-pong meccs: sztárok vs. paralimpikonok képgaléria

2012.04.04 16:29ma.hu / Sunhill Media

Ahogy minden évben, idén is megrendezésre kerül DJ Dominique és barátai jótékonysági nagykoncertje április 13-án, a Budapesti Körcsarnokban. A koncertet megelőzve, afféle beharangozóként az ötletgazda DJ Dominique egy izgalmas sajtóeseményt szervezett, ahol hazai sztárok csaptak össze a Down alapítvány sportolóival és a paralimpiai csapat tagjaival egy barátságos ping-pong meccsen.

Az eseményen az alábbi sztárok bukkantak fel: Janicsák Veca, Tóth Gabi, Bálint Antónia, Puskás Peti, Varga Viktor, Széles Iza, Animal Cannibals, Heincz Gábor Biga, Csordás Tibi, Barbee, a Bestiák zenekar, a Summer Sisters, Szekeres Pál, Felly K, valamint Lakatos Yvette.

Néhányan az egész családjukat magukkal hozták, az Első Emelet frontembere, Kiki például lányával, Csengével és vejével, Petivel érkezett, zenésztársa, Bogdán Csaba pedig a szintén zeneiparban tevékenykedő Szandival közösen a legkisebb gyermeküket hozták magukkal.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


A jótékonysági ping-pong meccsen részt vevő zenészek a koncerten is fellépnek, de rajtuk kívül számos más, ismert hazai előadóval is találkozhatnak a látogatók, összesen több mint 60 fellépő szórakoztatja a közönséget.

A barátságos összecsapáson viszont más résztvevők is vállalkoztak az ütögetésre, ráadásul ők tényleg ezen a területen vallhatják magukat profinak: a paralimpiai asztalitenisz-csapat tagjaival kellett a sztároknak megmérkőzniük. A művészek a vártnál sokkal komolyabban vették a kihívást, volt, aki külön edzett is az eseményre, hogy minél jobb formáját hozhassa, ám az összesített lista élére végül mégiscsak egy vérbeli ping-pongos, Molnár Dóra (BVSC) került. A képzeletbeli ezüstérmet DJ Dominique akaszthatta a nyakába, a harmadik helyen Puskás Peti végzett, a negyediken pedig szorosan követte őt Patkó Csenge.

Ami Szandit és Bálint Antóniát illeti, ők annyira megörültek egymásnak, hisz régóta nem találkoztak, ám a nagy barátságot félre kellett tenni az asztal mellett, ott nem lehetett mindenki győztes. Végül a nap talán legszorosabb meccsét nézhették végig a pálya mellett szurkoló barátok, a kemény küzdelemből Szandi került ki győztesen.

A ping-pong verseny és a koncert célja közös: a sztárok szeretnék megmutatni, hogy a mozgássérült emberek is ugyanolyan értékűek, mint az egészségesek, és elnézve a már említett tabellát, bizony sok esetben a kerekesszék sem jelenthet hátrányt. A koncert egyébként mindenki számára ingyenes!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.