A szegény gyerekekhez is elmegy a Jézuska

Jótékonysági rajzversennyel szépítik a karácsonyt a sztárok

Karácsony közeledtét mindenki izgatottan várja. A készülődés és a várakozás a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt magával ragadja. Nincs ez másként az X-Faktor háttérműsorának műsorvezetőjével és a latin énekessel sem.

2011.12.15 13:29FényPont Média

Az örök gyermeklelkű, Müller Attila és a rekedtes hangú Csordás Tibi összefogott, hogy olyan gyermekek is élvezhessék a karácsony szépségét, akiknek nem, vagy csak ritkán adatik meg ez a lehetőség. „Mindig is érzékenyen érintett a téma, ha gyermekek nélkülözéséről olvastam, vagy pedig azt láttam, hogy a környezetemben valaki nehéz sorban él, ezért gondolkodás nélkül igent mondtam a felkérésnek, hogy segítségemmel különös élményhez és ajándékokhoz juttassak néhány rászoruló gyermeket" – kezdi Attila.

"A ráckevei Kék Duna hotel vezetősége 9 gyermeknek szeretné megteremteni az otthon melegét négy napra, karácsonykor, és ezért nem „kell” mást tenniük, mint amit egyébként is szeretnek: rajzolni” - magyarázta.

Csordás Tibi, Lui mágus és Müller Attila (Fotó: FényPont Média)


A Pest megyei gyermekotthonok számára három korcsoportban kiírt "Karácsonyi álmom" címet viselő rajzpályázat nyertesei kísérőikkel együtt egy felejthetetlen élménnyel lesznek gazdagabbak, hiszen a szállodában eltöltött idő alatt számtalan élményben lesz részük. A fürdőzés mellett igazi karácsonyi ételek, sült gesztenye, forró kakaó és kalács, no meg egy meglepetés varázslatos műsor is vár rájuk Lui mágussal.

"Hála Istennek nekem átlagos gyermekkorom volt. A karácsony mindig nagyon sokat jelentett a családunk számára. Édesanyám sürgött-forgott a konyhában, én meg izgatottan vártam a csengőszót. Természetesen láttam már ennek az ellenkezőjét is, ami rögtön szíven is ütött, amikor a Médiaválogatottal egy árvaháznak segítettünk" - emlékszik Csordás Tibi.

"Mivel nincs még gyermekem, ezért én is szívesen gyakorlok egy kicsit a gyermekotthonokból küldött lurkókkal Ráckevén, amikor a vadonatúj karácsonyi dalomat is előadom. Bár nem én leszek a Jézuska, de az ajándékosztásban Müller Atival és Lui mágussal részt fogok venni."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.