Tréfák, könnyek és meglepetések a VIVA-n

Karácsonyi rege sztár-módra: jótékonysági sztorizás a zenetévén

Mindenkinek van a tarsolyában legalább egy nagyon különleges karácsonyi emlék, nincsenek ezzel másképp a sztárok sem. A zenetévé maratoni sztársztorikkal segít, hogy ünnepi hangulatba kerüljünk.

2011.12.16 08:29ma.hu / RedLemon

Mosoly-maratonra készül a VIVA Teleton: 2011-ben a zenecsatorna a Mosoly Alapítvány kis pártfogoltjain szeretne segíteni. Az alapítvány súlyosan beteg gyerekeknek szervez gyógyító foglalkozásokat, az adományok az ő gyógyulásukat segítik. December 16-án ezért a VIVA öt órás különkiadással jelentkezik, ahol a csatorna műsorvezetői, Eszti és Marci igazi sztárparádéval és különleges újdonsággal várják a nézőket.

Ünnepi hangulatra számíthat az, aki bekapcsolódik a délután 3 órakor kezdődő, de ezúttal este 8-ig tartó maratoni Interaktívba. Sosem látott produkciókkal is készülnek a sztárok: a Vastag testvérek Varga Viktorral közösen adnak elő egy karácsonyi dalt, a BNF és Adri akusztikus verzióban éneklik el a Teleton hivatalos dalát, a Legyen egy ünnepet, SP pedig életében először egy szál gitárral lép majd fel.

Marci és Eszti a kórházban (Fotó: RedLemon)


Szabó Zsófi két éve az intenzív osztályon töltötte a szentestét édesapjával, a Vastag testvérek tavaly munkával ünnepeltek. Most azonban minden más lesz, a sztárok abban bíznak, idén békés lesz a karácsony. Az öt órás élő Teleton különkiadása alatt lehull a lepel Tóth Gabi, Varga Viktor, Király L. Norbi, az Animal Cannibals és a The Carbonfools tagjainak karácsonyi titkairól is.

A Comet-díjas énekesnő, Tóth Gabi évről évre részt vesz a jótékonysági műsorban és adományával is hozzájárul a gyűjtéshez, amelyhez bármely tévénéző csatlakozhat egy, a csatornán látható emeltdíjas telefonszám felhívásával. „A produkcióm mellett egy kisebb összeggel is támogatom a Mosoly Alapítványt. Azért szeretem a VIVA Teletont, mert biztos vagyok abban, hogy a segítség megfelelő helyre kerül majd. Feladatomnak tartom, hogy az ismertségemet arra használjam, hogy felhívjam a figyelmet az adományozás fontosságára.

A műsor nem csak a nevében lesz Interaktív. Random Marci, aki a napokban debütált a VIVA-n csínytevéseivel, élőben oszt majd meg exkluzív fotókat, werkfilmeket és érdekességeket a csatorna közösségi oldalain az adás alatt, előtt és után. Az adásban az is kiderül, mi a volt a sztárok legcikibb karácsonyi ajándéka, melyek a kedvenc ünnepi dalaik, milyen menüvel készülnek, sőt, arra is fény derül, hogy milyen volt, amikor Puskás Petiéknél megjelent a kis Jézus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.