Természetes formákban legjobb az illat is?

Képek - Lehengerlő dizájn: parfümök, amiket sose dobnánk ki!

Egy levegőbe szippantás hihetetlen gyorsan idézhet fel bennünk emlékeket - a Zen parfümök tervezői azt is kitalálták, hogyan őrizhetünk meg még jobban emlékezetünkben egy illatot...

Szépség - Parfümök, amelyeket sosem dobnánk ki! képgaléria

2012.04.03 15:55ma.hu

Nincs vonzóbb annál, ha valami meglepetésszerűen elüt a megszokott formáktól. A parfümök világában szintén - az illat varázsán túl - újabbnál újabb dijáznnal igyekeznek levenni a lábáról a vásárlót.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: thedieline.com

Egy ötletes külső valóban sokat dob egy parfüm népszerűségén - hiszen nemcsak jó az illata, de tetszetős a csomagolása, amely a fürdőszobraszekrényen, a polcon is nagyon jól mutat.

A szépérzékkel megáldott hölgyekre különösen nagy hatást gyakorol egy egyedi forma.

A Zen parfümök a természetességet hangsúlyozzák. Különösen azoknak ajánlottak, akik nemcsak a természetet, de a természetközeli illatokat. is szeretik...

Külsejük pedig olyannyira találó, hogy legszívesebben sosem fogyasztanánk el őket, kár megválni tőlük, hiszen kiváló hangulatot teremtenek.

Az egymásra rakott kövek, a zöld nád, a hosszúkás, fehér tengeri csiga formáját utánozzák, rájuk nézni is megnyugvás.

Dísznek használat után érdemes őket eltenni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.