Csak nap kell a tetováláshoz

Képek - Így készül a természetes popó-tetkó!

Ki hallott már olyat, hogy egy tetováláshoz nem kell semmi? Márpedig nagyjából ezt a trükköt találta fel egy bikinigyártó, akinek modelljei természetes tetkót varázsolnak a popókra!

Szépség - Napsütötte tetkót lyukacsos fürdőruhával! képgaléria

2012.03.23 15:50ma.hu

Ha valaki szeretne egy szexi tetoválást formás fenekére, ezt simán megoldhatja napozással is! Furcsán hangzik, de igaz.

Nincs szükség hozzá egyébre, mint egy bikinire a Kiskin nevű fehérneműgyártó új kollekciójából, amellyel ez könnyedén kivitelezhető! Mondhatni, egyszerű és nagyszerű az ötlet.

A bikinik első ránézésre teljesen átlagosnak tűnnek. Többféle színben és fazonban kaphatók, a különbség hátul van: a fürdőalsók fenékrészén ugyanis apró kivágás található, egy kis mintával.

Lehet az szivecske, a kártyalapokról ismert jelek vagy bármi más.

A bikini lehetővé teszi, hogy azon a területen, ahol a kivágás van, érje napsütés a bőrt, beszínezve a kis formát, ami, ha megszabadulunk az alsótól, azonnal láthatóvá válik...

Hogy ki látja, az már a hölgyek magánügye....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.