Visszafogott sminkkel hatásosat?

Képek - A 3 legszebb természetes arc tavaszra!

Kevesebb sminkkel is lehet elbűvölő a tekintetünk - a tavasz mindig a megújulásról szól. 2012-ben a sminktrendekben a természetes báj a jelszó.

Szépség - A 3 legszebb természetes smink 2012 tavaszára! képgaléria

2012.02.01 15:55ma.hu

Ahogyan az a párizsi divathéten is megmutatkozott, a ragyogó és csábító sminkek divatja továbbra sem csitul, ám a fényes, ragyogó bőr, a figyelemfelkeltő szempillák és a csupasz ajkak játszanak igazán nagy szerepet a 2012-es szezonban.

Ha szükségünk van egy kis frissítő átalakulásra a kellemes idő beköszöntéséig, a legújabb tavaszi smink trendek hasznosak lehetnek számunkra.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgous.com

A kevesebb néha több elve érvényesül a tavaszi trendekben - a kiegyensúlyozott, friss hatás az igazán divatos: a természetes egyszerűség, némi romantikával és eleganciával fűszerezve.

Az üdítő smink lényege - ahogyan a galériában is látjuk majd -, a nem túl erős árnyalatok, a bézs, halvány barna, rozsdabarna, rózsaszínes-barnás, fehér árnyalatok keverése.

A Dior kifutóján például a lágy, "harmatos" smink volt nyerő a puha rózsa árnyalattal - a visszafogott, enyhe csillogással kiemelt, bájos sminkre a hangsúlyos szempillák teszik fel a koronát.

Armani "lányai" a minimalista stílust képviselték, ami azonban nem egyenlő az unalmassal, sőt. Időtlen szépség és hangsúlyos elegancia áradt megjelenésükből, melyet tökéletes arcbőrrel és az arc kontúrozásával értek el.

Az ajakra világos, hidratáló rúzs kerül, a szemet pedig a hosszú, sötét szempillák emelik ki csábítóan.

Ne feledkezzünk el a tökéletes macska-szemekről sem - titka a minőségi szemhéjtus, a fehér szemhéjárnyaló és a hosszú szempillák. Kevés ennél csábítóbb tekintet van...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.