Változtassunk, de csábosan!

Képek - Fodrászt elő! Érkeznek 2012 legszexisebb hosszú frizurái!

Hosszú a hajunk, de nincs ötletünk, milyen stílusa legyen? Tekintsük meg 2012 legszexisebb frizuráit, és máris eldönthetjük, melyiket készíttessük el a fodrásszal.

Szépség - 2012 legszexisebb hosszú frizurái! képgaléria

2012.02.02 15:55ma.hu

Egy szexis, hosszú frizurával nem nyúlhatunk nagyon mellé. Talán most még nem is sejtjük, milyen lehetőségeket rejtenek a tincseink.

Ötletekért KATT a képre! - Fotó: becomegorgeous.com

Akinek hosszú a haja, sokszor csak "elviseli", mert ez a hossz áll jól neki, de túl sokat bíbelődni nem szeret vele. Ezért aztán a frizura csaknem mindig ugyanolyan. Néha egy lófarok, copf jöhet...

A legújabb 2012-es trendek azonban megmutatják, hogy a hosszú hajból is számos izgalmas frizura készíthető, amelynek a karban tartása sem olyan nehéz.

Ha igazán csábító és trendi stílust akarunk, minden frizuránál alap a fényes és egészséges haj - a tincsek alakítása csak ezután következik.

A gyakori vágatás - frissítésszerűen - fontos, mert a töredezett haj nem mutat jól, és hosszú frizuránál különösen meglátszik.

A galériában találunk néhány ötletet arra, hogyan ne legyen unalmas és élettelen a frizuránk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.