Arcfeszesítőként árulják a felfújt ajkakat

Meghökkentő képek - rajzfilmes szájjal erősítenek a japán nők

Korábban csak rajzfilmekben látott érdekességgel találkozhatunk a japán hölgyeken - a meghökkentő szépészeti eszközt csak napi egyszer viselik, és feszesíti a bőrt...

Szépség - Meghökkentő őrület Japánban: rajzfilmes száj képgaléria

2012.02.06 15:53ma.hu

Ha azt gondolnánk, a szépségipar már minden lehetőséget kihasznált külsőnk felturbózására, alighanem tévedünk. Japánban a legmeghökkentőbb kiegészítőket is megtalálhatjuk, amelyekkel a hölgyek megnyerőbb, fiatalosabb külsőt varázsolhatnak maguknak.

Képekért KATT ide! - Fotó: trendhunter.com

Egy új találmánynak köszönhetően a nők ugyanis valóságos rajzfilmes szájat viselhetnek, olyat, amilyet legutóbb valószínűleg a Roger nyúl a pácban című animációs filmben láthattunk a dekoratív női szereplőn, Jessicán.

A műszáj láttán a legtöbben azt hinnék, ez egy jelmez része, pedig nem. A szerkentyű arra szolgál, hogy az arcbőrt és az izmokat kissé "megdolgoztassa".

Tulajdonképpen azért találták ki, hogy a nők arcbőre feszesebb maradjon, botox injekció és plasztikai műtét nélkül is sokáig szépek maradjanak. A "száj-tréning" szilikon gumiból készült.

Az ajánlása szerint elég napi három percet a szájban tartani, és közben szájmozgásokat végezni, például magánhangzókat ismételgetni újra és újra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.