"Meztelen" megjelenéstől a hangsúlyos sminkig

Képek - Egyik végletből a másikba fessük magunkat!

Igéző tekintetet a kifutókról! Lopjunk ötletet az igazán trendi tavaszi sminkhez a párizsi divathétről. A Chanel, Dior vagy Gaultier modelljeinek elbűvölő arca árulkodik a divatról!

Szépség - Sminktrendek - vastag szemöldök, füstös szemek 2012 tavaszára képgaléria

2012.02.08 15:53ma.hu

2012 tavaszán, ahogy már hallhattunk róla, a látványos, lélegzetelállító sminkek és a természetes megjelenés vetekszik egymással.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

Az egyik és a másik véglet - akik kevésbé szeretik a sminket, nem szokásuk hangsúlyozni vonásaikat, a friss, hibátlan, üde arc és a természetes színek mellett tehetik le voksukat - "meztelen" szájjal, azaz halvány, pasztell rúzzsal kiegészítve az összhatást.

A stílushoz a szépen megigazított, kissé dúsabb hatású, hangsúlyos szemöldök dukál.

A másik véglet a szemhéj erős kiemelése - hosszú, hangsúlyos szempillák, igényesen és szabályosan felvitt fekete szemhéjtus, amelyhez egy kellemes szemhéjárnyaló színt választunk.

Ne feledjük, hogy ha a szemek hangsúlyosak, az ajkakra már ne irányítsuk a figyelmet, tehát az visszafogottabb színben, fényben pompázzon.

Az igazán kiemelt szemek a fekete kontúrozással érhetőek el - nemcsak a felső szemhéjon, az alsón is vékony, de erős vonal fut végig, a hatást a szemfestékkel is fokozzuk.

A cicásra kanyarított szem is nagyon dögös de a 2012-es tavaszi smink trendekben az elmosottnak, pöttyözöttnek tűnő tekintet is menő...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.