Épülő szállodában lépett fel az egykori kiscsillag

Képek - Átvágták Varga Viktort: törmelékkupacon lépett fel

Először a rejtett kamerát kereste, mert azt hitte, a Kész átverés áldozata lett. Aztán jót nevetett a történteken, végül ő maga is lapátot fogott és beállt az építők közé.

Építőmunkásnak csapott fel Varga Viktor képgaléria

2012.03.30 14:29ma.hu / FényPont Média

Alaposan csőbe húzták Varga Viktort, ám szerencsére az egykori kiscsillag cseppet sem vette zokon a történteket, sőt, miután jót nevetett az ellene szőtt összeesküvésen, gyorsan lapátot ragadott és beállt az építőmunkások közé. A Csillag születik felfedezettje így elmondhatja: az ő két kezének munkája is benne van a hamarosan megnyíló, felújított noszvaji szállodában.

Amikor elindult otthonról, Viktor mindössze annyit tudott, hogy egy szállodába hívják, ami ráadásul az ország legjobb levegőjű településén található. "Azt hittem, hogy a négycsillagos szálloda nagytermében lépek majd fel a vendégek előtt, ehelyett fúrógépeket, csempéket és kábeleket találtam mindenhol" - mesélte nagy nevetések közepette a sztár, aki láthatóan nem épp ilyen látványra készült.

Már épp vissza akart fordulni, amikor megjelent a szálloda igazgatónője és megnyugtatta: a legjobb helyen jár. Hogy ettől Viktor mennyire lett nyugodt, azt csak sejteni lehet, de aztán tisztázódott a helyzet: valóban fellépésre hívták őt, ám nem valamiféle úri közönség elé, hanem a munkában megfáradt szakiknak szeretett volna kedveskedni a vezetőség. Sőt: azt remélték, hogy az énekes dalainak hatására még serényebben megy majd a munka.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


A másfél hónap múlva nyitó Oxigén hotel extrém környezete nem riasztotta el a kiscsillagot, sőt, mivel maga is szeret kikapcsolódni, rögtön felkapta a gitárját és dalra fakadt, hogy mielőbb elkészüljön az új pihenőhely. A munka persze ettől épphogy nem lett gyorsabb, de ennyi szünet mindenkinek jár: az előadóhoz csatlakoztak a munkások is, sőt, pillanatok alatt zenekart rögtönöztek a kezük ügyébe akadó fúrók, csiszolók és vödrök segítségével.

Később azonban Viktor viszonozta az éneklésben nyújtott segítséget, gitárját szerszámokra cserélte és beállt sittet hordani, csempézni, szakmájának köszönhetően pedig nem jelentett neki kibogozhatatlan rejtélyt a kábelek kötege sem.

Alapjában véve szeretem az őrült dolgokat és örülök az ilyen felkéréseknek is. A különleges helyszín különleges közönség különleges műsort kíván, azt hiszem, én jól vettem az akadályt, és egy vidám napot töltöttünk együtt. Ráadásul a hely tényleg csodás lesz” – mosolygott. A párjának pedig máris megígérte, hogy amint készen lesz a szálloda, mindenképp eltöltenek ott egy romantikus hétvégét, mert nagyon sok jót hallott a felújítás előtti állapotáról is.

"Remélem, lesz majd alkalmam a nagytermében is fellépni valamikor" – elmélkedett, utalva a meghívás hallatán a fejében megszületett eredeti elképzeléseire.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.