Varga Viktor összerúgta a port... de kivel is?

Galéria: Öccsére cserélte barátnőjét a Csillag születik sztárja!

Varga Viktor nagy meglepetést okozott a minap, amikor legutóbbi klipjének forgatását nem a barátnőjével pihente ki Hévízen. Kedvese mégsem aggódott és nem féltékenykedett - nem is lett volna rá oka.

Varga Viktor az öccsével wellnessezett képgaléria

2011.11.29 16:49ma.hu / FényPont Média

Összecsaptak a Vargák: a Csillag születik felfedezettjének annyira kevés ideje jut testvérére, hogy úgy döntött, legutóbbi videóklipjének forgatási fáradalmait kivételesen nem szerelmével, hanem öccsével fogja kipihenni. Sikerült is összezavarniuk az üdülőket, amikor Hévízen a gyógytó szállodájában azt hitték, kettőslátás tört rájuk, pedig Varga Viktor és Valentin nem ikrek, de mégis úgy néznek ki, mint két tojás.

A sztár kedvesének tehát valóban nem volt oka féltékenykedni, Linda ezúttal átengedte a terepet a testvéreknek. Ők viszont a pihenésnek az aktívabb formáját választották és elhatározták, különféle próbákat állnak ki, a vesztes büntetése pedig az, hogy egy szál gitárral a kezében a fürdő előtt utcazenélnie kell a fagyos délutánon.

Varga Valentin és Viktor (Fotó: FényPont Média - A galériához KATT a képre!)

"Úszásban víz felett és alatt, valamint alámerülésben is, és ráadásul mókás karatéban egyaránt megmérkőztünk. Bár testi adottságaink ugyanolyanok, öcsém mégis szikárabbnak bizonyult és annyira ráfeszült a feladatra és komolyan vette, hogy a győzelem mellett még a vádlija is begörcsölt, melyet egy szakavatott masszőrnek kellett helyretennie" - mosolyog Viktor. "Így vesztesként nekem kellett kiállnom énekelni a hidegbe. De mivel az öcsikém jó testvér, a felkészülésben is mellettem állt és egy szál gitárral a hidegben sem hagyott magamra."

A testvérek aztán annyira belejöttek, hogy nem is álltak meg egy dalnál, olyannyira, hogy a vendégek már-már kezdtek megijedni, hogy utcazenész lett a tehetségkutató sztárjából. "Volt olyan is, aki pénzt dobott a gitártokba. Meg is lepődtünk, amikor egy dal végén közel 2000 forint volt a "bevételünk" - nevetett az énekes.

Viktor egyik barátja a ma.hu-nak azt is elmondta, hogy a Varga testvérek számára nem létezett azon a hétvégén lehetetlen: nemcsak zenéltek, hanem gyermekké válva vetették bele magukat a habokba. A hatalmas úszógumi biztonságát használva merészkedtek egyre beljebb és beljebb a meleg tóba. Akkor sem riadtak vissza, amikor közölték velük, hogy van olyan pontja a tónak, ahol 38 méter mély a víz, hisz onnan tör fel a gyógyvíz.

Viktor nagyon merészen még alá is merült pár métert. "Egyáltalán nem féltem, sőt azt élveztem, hogy ahogy alámerültem, egyre melegebb volt a víz, és volt olyan pont is, ahol láttam a gyógyiszapot is. Nagyon jó lett volna búvárkodni, de azt inkább majd a tengeren tesszük meg, nem a békésen fürdőzők között a gyógytóban, hiszen nagyon megijednének, ha két búvárruhás emberke csattogna ki a vízből gumitalpon" - tréfálkozott Viktor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.