Tetoválással hódít a kiscsillag

Varga Viktor szőkével álmodott és női szájak tapadtak a mellére

Siker, pénz, féktelen bulik és rengeteg tetoválás - valahogy így képzeli az ember az igazi sztárok életét. Van aki békát, őrangyalt, halott kutyájának nevét, mások Superman jelét varratják magukra.

2012.01.12 16:29RedLemon

Pink, Bon Jovi, Adam Lambert, Robbie Williams, a Snow Patrol, a magyar előadók közül a Hooligans, Tóth Gabi és Varga Viktor is képviselteti magát a féktelen hétvégén az ország legnépszerűbb rádiójában. A Class FM-et szombaton és vasárnap is megéri majd hallgatni, feltekerni a hangerőt és figyelni, ki lesz az óra tetovált sztárja.

Fotó: RedLemon

Varga Viktor Szőkével álmodtam című dala is felhangzik majd a rádió hétvégi műsorában. Az énekes mellkasát egy erotikus tetoválás díszíti.

Körülbelül fél éve készült el a tetoválásom, amelyet saját magam terveztem. Egy hónapig rajzoltam, majd további egy hónapba telt, hogy megfelelő szakembert találjak, aki igazán szép munkát végez, hiszen számomra ennek a rajznak eszmei értéke van. Végül egy szobrász mellett döntöttem, aki egyben tetováló művész is. A háromszög alakú rajz egy női szájat ábrázol, ami több kisebből áll össze. A mű a kapcsolatomat jelképezi a nőkkel” – mesélte Viktor, akinek új dala, a Szőkével álmodtam szintén a hölgyekről szól.

Nagyon örülök, hogy a Class FM hallgatói ennyire kedvelik a dalt, az ország legnépszerűbb slágerlistájára, a Class40-re is felkerült. Szeretem ezt a számot, hiszen akad, aki így él vagy élt, másoknak pedig éppen a vágyait mesélem el benne. Nagyon jó ötletnek tartom a tetovált sztárok hétvégéjét, magam is sokat hallgatom a rádiót, a kocsimban csak a Class FM szól” – tette hozzá az énekes.

Viktor legújabb slágerét is érdemes figyelni a Tetovált sztárok hétvégéjén, ahol Argyelán Kriszta és Garami Gábor egész nap a legvadabb sztárok legnagyobb slágereit szolgáltatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.