Varga Viktort nem zavarja a gipsz

Videó! - Törött kézzel is megy a szex a kiscsillagnak

Sem a nagykoncertjét, sem a hálószobai hancúrozást nem sodorta veszélybe az a baleset, ami nemrégiben történt Varga Viktorral: a kiscsillagot nem akadályozza a legfontosabb dolgokban a kéztörés.

2012.01.09 16:29ma.hu / Tabu TV

Nemrégiben Varga Viktor kellemetlen balesetet szenvedett: korcsolyázás közben megcsúszott és olyan szerencsétlenül sikerült elesnie, hogy a bal kezét egy darabig nélkülöznie kell a mindennapi tevékenységek során. Ez azonban csak kevés dologban gátolja, a két legfontosabbról nem kell lemondania.

Kicsit elestem a jégen. Megkaptam édesapámtól a karácsonyi ajándékot még karácsony előtt és tulajdonképpen kétszer sikerült a 360 fokos fordulat a levegőben, de sajnos harmadikra már nem, szóval két csuklóra érkeztem meg a jégre. Először csak reccsent, de utána észrevettem, hogy nem mozognak a kezeim” – mesélte a tabutv.hu riporterének Viktor.

Azt is elmondta, hogy a balesetnek nemcsak ő nem örült, de a lehető legrosszabbkor jött a törés, egy héttel a nagykoncert előtt a menedzsment sem volt elragadtatva, amikor meglátták a begipszelt kezét. Igaz, maga a sztár is próbálta elkerülni ezt, így a baleset napján még csak egy saját maga által összeeszkábált sínben igyekezett pihentetni a kezét. Egy nappal később viszont nyilvánvalóvá vált, hogy a két fakanál és a barátnője sálja nem a leghatékonyabb megoldás, úgyhogy végül muszáj volt meglátogatni a kórházat.

Nem lehetett elkerülni azt a kérdést sem, hogy mit szól mindehhez a barátnője, nem kell-e nélkülöznie a Csillag születik felfedezettjének kényeztetését. „Nem igazán gátol engem egyébként a szexben ez a kis törés. Megoldjuk, egyszerűen más pózban kell csinálni” – vallotta be a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.