Öt éve vár a homoszexuális kalandra

Mindig ezt akarta: végre meleg lehet Daniel Radcliffe!

Már 2007-ben bevallotta, hogy nagyon vágyik egy homoszexuális karaktert eljátszani, de Daniel Radcliffe-nek öt évet kellett várni rá, hogy beteljesüljön álma.

Daniel Radcliffe már nem esetlen varázslótanonc képgaléria

2012.03.27 18:29ma.hu

Régi álma teljesülhetett az egykori varázslótanoncnak: Daniel Radcliffe végre megkapta élete első homoszexuális szerepét a Kill Your Darlings című filmben. Az 50-es évek hajnalát idéző történetben Allen Ginsberg meleg költőt alakítja, és az első képek alapján, amelyek a forgatásról napvilágot láttak, kifejezetten élethűnek tűnik a játéka.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A botránygyanús szerepre azért vágyott már Harry Potter megformálója, mert úgy érezte, az valódi kihívást jelentene számára színészi képességeit illetően. Elvitathatatlan: a 22 éves ifjú színész olyan rajongással és szeretettel néz partnerére, hogy joggal merül fel a kérdés: ennyire jó színész lenne, vagy több is megbújik ebben a tekintetben?

A pároshoz a forgatáson Elizabeth Olsen is csatlakozott, aki a jelek szerint igencsak igyekezett felhívni magára Radcliffe figyelmét, és valljuk be, tényleg elbűvölően nézett ki a világháború előtti stílusú csipkefelsőben, mintás szoknyában és macskaszem-napszemüvegben, miközben épp kiszállt egy cseresznyepiros autóból.

A filmet várhatóan 2013-ban mutatják be.

Még több hír Daiel Radcliffe-ről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.