Daniel Radcliffe Ginsbergbe vedlik

Beatköltő lesz Harry Potter

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-sorozat sztárja Allen Ginsberget, a beatnemzedék költőjét alakítja egy készülő filmben.

2011.12.01 16:05MTI

A negyvenes évek New Yorkjában játszódó, Kill You Darling című film független produkcióban készül. A dráma forgatókönyvírója és rendezője, John Krokidas a Ginsberg-filmmel debütál játékfilmrendezőként, korábban rövidfilmeket forgatott.

A The Daily Telegraph online cikke szerint Radcliffe és ügynöke nem kis kockázatot vállal a produkcióval. Nyilván nem véletlen választásról van azonban szó, az ifjú sztár bizonyára tudatosan készül a sétára "az élet vad oldalán" - jegyezte meg a telegraph.co.uk.

A szereppel kapcsolatban korábban Jesse Eisenberg neve is felmerült. A sztori Ginsberg, Jack Kerouac és Lucien Carr kapcsolatát dolgozza fel. A történetben fontos szerepet kap Carr emberölési ügye: 1944-ben leszúrta homoszexuális zaklatóját, David Kammerert, és testét beledobta a Hudson folyóba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.