Radcliffe és Grint csak hébe-hóba találkoznak

Legjobb barátok?! Nem is beszél egymással a Harry Potter két sztárja!

Tiszta vizet öntött a pohárba Daniel Radcliffe: miközben a rajongók többsége hajlamos azt hinni, hogy a Harry Potter-filmek három főhőse az életben is éjjel-nappal együtt lóg, a valóság teljesen más.

2012.01.24 12:29ma.hu

A Harry Potter-filmekben talán a legjobb barátok voltak, a való életben azonban Daniel Radcliffe és Rupert Grint szinte alig találkoznak, akkor is többnyire hivatalos alkalmakkor. A varázslótanonc és vörös üstökű cimborája alig beszél egymással, Radcliffe inkább csak Emma Watsonnal tartja a kapcsolatot - derült ki a 22 éves színész egyik nemrég adott interjújából.

"Itt van ez az elmélet arról, hogy Emma, Rupert és én a legjobb barátok vagyunk, akik mindig együtt lógnak. Pedig igazából csak Emma és én beszélgetünk, Ruperttel sosem írunk levelet és nem is találkozunk" - magyarázta a híresség a Sunday Mirror című amerikai lapnak. "Van úgy, hogy csak fél évente találkozunk, olyankor megeresztünk egy helló, hogy s mint mennek dolgaid?-ot, de ennyi" - tette hozzá.

A nyilatkozat sokként ért számtalan rajongót, akik azt hitték, hogy a filmen látott barátság a való életben is működik. Valójában azonban független felnőttekként élik életüket, ráadásul miért is kellene két színésznek, akik a vásznon jóban-rosszban együtt tartanak, az életben is így viszonyulniuk egymáshoz? Ez csupán munka.

Közben Radcliffe készül az első "önálló" filmjének bemutatójára, miután a felnőtté vált varázsló kalandjai nyolc rész után véget értek. Szerepe szerint idősebb, mint a valós életben, ráadásul egy fia is van a Woman in Black című új moziban. "Nagyon különbözik a Harry Pottertől" - mondja, és ezzel nem is túloz: a szélsőséges szerepben még kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozik, ami igencsak megdöbbentette a közönséget. "Azt hiszik, most csak sokkolni akarom őket. Pedig egyszerűen csak túlléptem a jófiú szerepén" - magyarázta.

Még több hír Daniel Radcliffe-ről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.