Régészetet tanulna Harry Potter

Daniel Radcliffe imád áskálódni - és nem is árt vele senkinek

Végleg lezárult egy korszak a gyermekszínészből szemünk láttára felnőtté váló három ifjú sztárnak, de nem mindenkinek a színészet a legfőbb álma. Daniel Radcliffe a továbbtanulásról ábrándozik.

Daniel Radcliffe: Kölyöksztárból igazi férfi lett! képgaléria

2011.07.11 15:29ma.hu

Emma Watson félbehagyta egyetemi tanulmányait a Harry Potter utolsó része miatt, mert elmondása szerint nem tudta összeegyeztetni a hivatalos megjelenéseket a tanulással. Társa, a címszereplő Daniel Radcliffe azonban épp most készül megkezdeni a továbbtanulást, mégpedig archeológia szakon.

Fotó: Famous Wallpapers (A galériához KATT a képre!)


A 21 éves színész bevallotta, hogy szomorú, amiért véget ért a szemünk előtt felcseperedő varázslótanonc története, de hozzátette, hogy a másik szemével nevet, mert így végre jut ideje azokra a dolgokra, amelyek mindig is foglalkoztatták őt.

Egyik fő álma meglepő módon nem az Oscar-díj, hanem az, hogy régész lehessen, ezért eldöntötte, ebbe az irányba megy továbbtanulni. "Rengeteg érdekességet néztem a Discovery Channelen és ezek hatására döntöttem úgy, hogy elkezdem az egyetemet. Egyre jobban lenyűgöz a régészet!" - magyarázta döntésének hátterét.

"Szomorú vagyok, hogy el kellett búcsúznom Harry-től, de nagyon izgatott vagyok, hogy mit hoz a jövő." - tette hozzá. Pedig az igazi titok számára inkább az: mit rejt a múlt...

Még több hír Daniel Radcliffe-ről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.