Daniel Radcliffe kézenfogva sétált egy lánnyal

Itt a bizonyíték: mégsem meleg a Harry Potter sztárja!

Daniel Radcliffe hosszú ideje kénytelen magyarázkodni, amiért nem igazán lehetett őt nőkkel látni, ellenben egyik legjobb barátjának mondott egy ismert nőimitátort - joggal merült fel, hogy talán meleg.

Lelepleződött Daniel Radcliffe barátnője! képgaléria

2011.08.19 12:44ma.hu

Nők ezrei kaptak a szívükhöz néhány hónapja, amikor a már amúgy is gyanús Daniel Radcliffe bevallotta, valóban közeli barátságban van az Our Lady J művésznevű transzvesztita nőimitátorral, így nem csoda, ha rögtön felerősödtek a pletykák, miszerint a Harry Potter címszereplője a saját neméhez vonzódik.

Persze az, hogy homoszexuális, már akkor felmerült, amikor az amúgy jóképű és főleg sikeres Daniel körül valahogy nem legyeskedtek a nők, pontosabban ők még csak-csak legyeskedtek volna, de Daniel egyet se választott ki közülük.

Fotó: INF Daily (A galériához KATT a képre!)

Az ifjú rajongók most megkönnyebbülhetnek, mert sikerült elcsípni néhány árulkodó fotót a színészről, de ez csak részben nyugtathatja meg az érte dobogó szíveket, hisz mit ér a hetero pasi is, ha már foglalt? Legfeljebb abban bízhatnak a lányok, hogy a románcnak hamar vége szakad, és most, hogy bebizonyosodott, imádottjuk mégsem meleg, újra teljes gőzre lehet kapcsolni.

Ami viszont a kételkedőket illeti, őket pár kéz-a-kézben fotó biztosan nem fogja meggyőzni, talán majd egy nyilvánosan elcsattanó csók, de addig...

Amit egyébként tudni lehet a szerencsés hölgyeményről, az annyi, hogy Rosanne Cokernek hívják, 22 éves, és egy festő-dekoratőr lánya. Már 2007 óta ismerik egymást, amikor a lány produkciós asszisztensként dolgozott a Harry Potter és a félvér herceg című produkcióban, majd további három filmben dolgoztak együtt, nemcsak a HP-filmekben, de a The Woman in Black című, jövőre mozikba kerülő alkotásban is.

Radcliffe nemrégiben titokzatosan bevallotta, hogy van valaki az életében, de semmi többet nem volt hajlandó elárulni a szerencsés kiválasztottról, most azonban úgy tűnik, lebuktak. Néhány közeli ismerős szerint a pár egy éve kezdett randizni, és Rosanne mostanában már felváltva tölti idejét családja Surrey-ben lévő otthonában és Radcliffe New York-i luxuslakásában.

A hírt a fotók láttán Coker papa is megerősítette, de csak annyit mondott, valóban egy éve tart a kapcsolatuk, és egyébként jobban szeretik maguk körül a csöndet.

Amennyiben a románc tartósnak bizonyul, Rosanne igazán szerencsésnek mondhatja magát: 48 millió fontnyi vagyonával a 22 éves Radcliffe az egyik legvonzóbb facér pasi. Nem csoda, ha Rosanne szülei minden szempontból örülnek lányuk választásának, bár azt mondják: csak az számít nekik, hogy ő boldog legyen.

Még több hír Daniel Radcliffe-ről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.