A sztár pucéran mászkált a szüleivel

Képek 18 éven felülieknek - Daniel Radcliffe meztelenül szereti!

A Harry Potter sztárjának nincs baja a pucérsággal - Az időközben férfivá cseperedett Daniel Radcliffe ugyanis gyerekkora óta így flangál otthon...

18 éven felülieknek: Daniel Radcliffe nemi szerve az interneten! képgaléria

2009.08.01 17:00rtlbulvar.hu

Daniel Radcliffe kijelentette, hogy sokakkal ellentétben neki semmi baja a meztelenkedéssel.

Ennek oka pedig az, hogy már gyerekkorában is előszeretettel rohangált a házukban ruha nélkül.

- Úgy nőttem fel, hogy meztelenül flangáltam otthon. Na jó, nem mindig, de a lényeg, hogy ez sosem volt nálunk nagy dolog. Láttam apámat is, anyámat is pucéran, de nem azért, mert kukkoltam őket, hanem mert őket sem izgatta soha ez az egész – mesélte a 20 éves színészpalánta.

A Harry Potter sztárja tavaly hatalmas feltűnést keltett, amikor elvállalta az Equus című darabot, amelyben teljesen meztelen jelenetei is vannak.

Ezek szerint azonban nagyobb sokk volt a rajongóknak a pucérkodása, mint saját magának…

Folyton cikizték a Harry Potter sztárját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.