Öreg rókákat is maga mögé utasított a színész

Daniel Radcliffe lett a legjobb

Hiába akar szabadulni Harry Potter figurájától, Daniel Radcliffe számára ezúttal is elismerést hozott a varázslótanonc. Az utolsó rész bemutatása után az Év Előadóművészének választották a fiatal színészt.

2011.12.08 10:29ma.hu / MTI

A lista már elkészült, de még csak néhány név került nyilvánosságra róla: az Entertainment Weekly című amerikai hetilap minden évben összesített rangsort állít fel a legnépszerűbb előadóművészekről, művészeti ágtól függetlenül.

Az élen idén egy színész végzett, mégpedig Daniel Radcliffe, aki bármennyire is szabadulni szeretne a vele összeforrt Harry Potter-figurától, úgy látszik, még egy darabig nem fog neki sikerülni. A díjban ugyanis minden bizonnyal nagy szerepe volt a varázslótanonc megformálásának, Harry Potter kalandjainak utolsó részét idén mutatták be a 22 éves színész főszereplésével, csak a jegybevételekből több mint egymilliárd dollárral gyarapodott a filmkészítők kasszája.

Radcliffe ugyanakkor nemcsak itt brillírozott: a közönség mellett a kritikusok is pozitívan fogadták Broadway-beli szereplését.

A pénteken megjelenő teljes listában biztosan jelen van a britek üstökösként felívelt énekesnője, Adele, valamint Hugh Jackman színész is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.