Radcliffe a nagy nyomással magyarázza az ivást

Részegen állt kamera elé Harry Potter

Megdöbbentő vallomást tett a hétvégén Daniel Radcliffe, akit tömegek csodálnak és akire példaképként tekintenek a fiatalok: a Harry Potter több jelenetét is részegen forgatta!

2012.02.06 12:31ma.hu

2010-ben kijelentette, hogy antialkoholista lesz, ám korábban nagyon is szerette az ivást Daniel Radcliffe - ismerte be a napokban. A Harry Potter-filmek sztárja azt sem titkolta, hogy az alkohollal annyira meggyűlt a baja, hogy előfordult, amikor a kamera elé is részegen állt, igaz, azt nem vallotta be, hogy pontosan melyik részekben melyik jeleneteket forgatta enyhén bódult állapotban.

A 22 éves színész ugyanakkor épp a varázslótanonc kalandjait okolja a problémáiért, elmondása szerint azért indult el az önpusztítás lejtőjén, mert a hírnév iszonyatos erővel nehezedett rá és ezt nem tudta másképp feldolgozni. Bár a forgatásokon sosem ivott, a felvételek kezdetére nem egyszer érkezett pityókásan - mondta.

Mivel aggódott, hogy mit szólnak, ha nyilvánosan részegen mutatkozik, végül egy "20 éves remete" lett, aki az otthonában itta le magát. Végül mégis felismerte, hogy hova vezet mindez és ez annyira riasztóan hatott rá, hogy úgy döntött, soha többé nem nyúl alkoholhoz - írja a Daily Telegraph című napilap.

"Rettenetesen függő alkatom van, és ez nagy probléma volt" - magyarázta egy közelmúltban adott interjújában. "Az emberek remekül el tudják rejteni az efféle problémáikat. Ez rossz volt. Nem akarom részletezni, de sokat ittam és minden nap - úgy értem, esténként" - vallotta be Radcliffe.

"Őszintén szólva sosem ittam a Harry Potter munkálatai közben. Odamentem a forgatásra részegen, de ott sosem ittam. Meg tudom mutatni azt a sok jelenetet, ahol csak úgy elvoltam. A tekintetem mögött csak üresség van" - ismerte be, de azt sem titkolta, hogy szerencsés, amiért egyetlen lesifotós sem kapta el őt sosem részegen, noha rajongott a whiskyért és a bulizásért.

Úgy tűnik, elhatározása valóban komoly volt, hogy többé nem nyúl alkoholhoz, mert 2010 augusztusa óta valóban egyetlen cseppet sem ivott még akkor sem, ha szórakozni ment valahova. Mostanában "függőségét" inkább a párkapcsolatában éli ki, Rosie Cocker asszisztensként dolgozott Radcliffe mellett a forgatásokon és ott ismerkedtek meg. "Ő egy csodálatos és gyönyörű lány, aki túl jó nekem" - lelkendezett.

Még több hír Daniel Radcliffe-ről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.