Lourdes még csak 15 éves, de vígan pöfékelt

Kínos: dohányzáson kapták Madonna kiskorú lányát

Nem tudni, a híres mama mit szól kicsi lánya legújabb szokásához, de az határozottan látszik, hogy Lourdes nem először szippantott bele a nikotinrúdba. Nemrég egyébként Madonnát is cigivel a kezében látták.

2012.03.26 11:29ma.hu

Nem pusztán zavarbaejtő, de egyenesen kínos képek láttak napvilágot Madonna 15 éves lányáról, Lourdes Leonról: a kamasz a barátaival beszélgetett az utcán, közben pedig bőszen szívta-fújta a cigarettafüstöt. Ezt persze naponta fiatalok százezrei teszik meg New Yorkban, de Lourdes viselkedése több szempontból is problémás lehet.

Fotó: MTI

Egyrészt Amerikában csak 18 éves kortól engedélyezett a dohányzás, másrészt pedig Madonna maga is ellenzi a cigarettát - vagy legalábbis ellenezte jó ideig, mígnem rajta nem kapták a nemrégiben bemutatott WE című filmje forgatása közben is, sőt, a legújabb , Girl Gone Wild című számának klipjében is csábos pózban dohányzik.

Mindazonáltal Lourdes jól láthatóan nem most gyújtott rá először, az egyik mellette álló srác gyújtotta meg neki a cigit, de kéztartásából és abból, ahogyan beleszívott a nikotinrúdba, egyértelmű, hogy "rutinos" dohányosnak mondható. Persze egy bizonyos ponton megpróbálta elrejteni a cigit, nem tudni, miért, mindenesetre leeresztette a kezét és a rúd füstölgő végét a tenyerével takarva felfelé fordította, de a lesifotósok előtt semmi nem maradhat rejtve.

Persze az is lehet, hogy tényleg csak anyját utánozta, akivel egyébként is sokban hasonlítanak - hajszínüket leszámítva -, még a ruháikat is gyakran cserélgetik. Ami azt illeti, Lourdes hamarosan más szempontból is anyja nyomdokaiba léphet, aki 53 éve dacára ma is rendkívül fiatalosan néz ki. A négygyerekes popénekesnő a hírek szerint magával viszi legidősebb lányát a májusban kezdődő, 50 állomásból álló világkörüli turnéjára, amelynek első állomása Izrael lesz.

"Ez az első alkalom, hogy Lourdes közösen lép fel a színpadon az édesanyjával. Kissé merészek a táncosok és van néhány kirívóan erotikus mozdulat, de Lourdes mégis nagyon izgatott a fellépés miatt" - mesélte egy bennfentes.

Még több hír Madonnáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.