Hiába a kisegítő személyzet és a dadák

Madonna belátta: stresszes az anyaság egyedül

Kifelé mindig a kiegyensúlyozott és magabiztos nő képét mutatja, ám Madonna mégis kénytelen volt beismerni: keményen megküzd azért, hogy egyensúlyt tartson a karrier és az anyaság közt.

Madonna és színészei a W.E. londoni premierjén képgaléria

2012.03.13 14:29ma.hu

Egész sereg szakács, dadák és kisegítők állnak a rendelkezésére, Madonna mégis úgy érzi, keményen meg kell küzdenie, ha szeretné fenntartani az egyensúlyt a karrier és az anyaság között. Az 53 éves énekesnő a The Sun című brit bulvárlapnak bevallotta: "Nem fogok hazudni: ez nagyon kemény meló, ellátni a négy gyereket és mellettük minden egyéb munkámat megcsinálni. Néha egész jól megbirkózom vele, de van, hogy kemény harc az egész."

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Madonna két saját gyermeket - Lourdes (15) és Rocco (12) - gyermeket nevel, az egyiknek Carlos Leon, a másiknak Guy Ritchie az apja, valamint kettőt - David (6) és Mercy (5) örökbefogadott Malawiból. "Nagy kihívás ez, zsonglőrködés a feladatok közt - a középső nevem a 'többfunkciós'. Igyekszem ezt bebizonyítani."

Persze véleménye mindenkinek van arra vonatkozóan, hogy Madonnának hogyan is kell vagy kellene élnie az életét. Ő azonban úgy érzi, hogy a nap végén elégedetten hajthatja álomra a fejét, mert minden tőle telhetőt megtett. "Ha az embereknek ez nem tetszik, akkor az tényleg az ő problémájuk" - mondta.

Védelmébe vette többek közt Lourdest is, aki az egyik dalában vokalistaként tűnt fel. "Igen, ő a háttérben énekel. Csak bejött a stúdióba aznap. Aztán megkérdeztem: el tudnád énekelni ezt a részt? - és ő beleegyezett" - mesélte a sztár.

"Remek hangja van, bár eléggé szégyenlős és nem fogja beismerni" - mondta. Bár rengetegen keresik fel Madonnát azzal, hogy találkozhassanak az ifjú hölggyel, filmesek és még ki tudja, kik, de Lourdest állítólag ez nem érdekli, ő csupán tanulni szeretne.

"Azt mondta nekem: Mami, én csak azt szeretném, hogy normális gyerek lehessek. Nem állok készen semmi másra. Én pedig tiszteletben tartom ezt, és ha valaha mégis szeretne velem dolgozni bármilyen módon, annak csak örülök. De egyébként maradjon csak az iskolánál és a házi feladatainál" - vélekedett Madonna.

Egyúttal annak a reményének is hangot adott, hogy a pop királynőjeként nemcsak a lányának, de a hozzá hasonló fiatal lányoknak is igazi példaképe lehet. Az idősebb korosztályról pedig azt mondta: reméli, elég ösztönzőerőt tud adni nekik ahhoz, hogy a saját életüket élhessék, legyen az bármilyen is.

Még több hír Madonnáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.