Nem öregszik: ilyen volt a W.E bemutatóján a díva

Galéria: Madonna jött, néztük - és csodáljuk!

Vannak sztárok, akiken nem fog az idő, persze könnyű annak, akinek elég pénze van a fiatalító beavatkozásokra, de félre a rosszmájúsággal: Madonna tényleg hozta a szokott formáját, akárminek köszönheti is.

Madonna és színészei a W.E. londoni premierjén képgaléria

2012.01.12 18:29ma.hu
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Csütörtökön mutatták be Londonban Madonna második saját rendezésű alkotását, a W.E. címet viselő filmet. Az eseményen részt vett a sztárvilág krémje, elsősorban természetesen maguk a szereplők, köztük Andrea Riseborough, Natalie Dormer és James D'Arcy.

A film, amelyet 2011 szeptemberében mutattak be a Velencei Filmfesztiválon, nem nyerte el a kritikusok osztatlan dicséretét, sőt, az októberi brit filmfesztiválon annyira érdektelennek ítélték a mozit, hogy még sajtóvetítést sem rendeztek belőle.

A VIII. Edward király és Wallis Simpson szerelmét feldolgozó sztori negatív fogadtatása azonban nem törte le Madonnát, és újfent mosolyogva vonult a vörös szőnyegre, amikor a nagyközönségnek is bemutatták alkotását.

Még több hír Madonnáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.