Adele szabadulna a molett alkattól

Felveszi a kesztyűt a kilók ellen a sztárénekesnő

Még nyár előtt szeretne két ruhaméretet csökkenteni Adele, akit eddig nem zavart a celebvilágban megszokottól eltérő alkata, de most tele van energiával és sportolni kezdett.

2012.03.19 09:29ma.hu

Korábban sosem zavarta túlságosan a sztárvilágban nem igazán megszokott és főleg nem elfogadott túlsúly, ám most Adele úgy döntött, ideje megszabadulni a felesleges kilóktól, vagy legalább egy részüktől. A brit énekesnő azt követően jutott erre az elhatározásra, hogy a dohányzás abbahagyása után jobban oda kell figyelnie a súlyára.

Fotó: Interview

A 23 éves sztáron nemrégiben hangszálműtétet kellett végrehajtani, orvosai ezzel egyidőben figyelmeztették, hogy ha nem hagy fel a dohányzással, örökre elnémulhat. A döntés végeredménye nem is lehetett kérdés, közben viszont félúton a tökéletes egészség felé Adele elhatározta, a mozgásra is jobban odafigyel.

Ez ráadásul nem is esik nehezére, mert a nikotintól megszabadulva rengeteg energiát érez magában, így minden esélye megvan arra is, hogy teljesítse elhatározását: két ruhaméretet csökkenthet még nyár előtt. A választott módszer a pilates lesz egy bennfentes beszámolója szerint, ami mindig is érdekelte az énekesnőt, de eddig nem tudta rávenni magát, hogy eljárjon az edzésekre.

Adele néhány hete még azt mondta: "Sosem akartam úgy kinézni, mint a címlapok modelljei. A nők többségét képviselem és büszke is vagyok erre." Hozzátette, hogy ha valaha lefogyna, azt semmiképp sem más kedvéért, kizárólag magáért tenné, utalva ezzel Karl Lagerfeld divattervező kritikus szavaira, aki azt találta mondani: "kicsit túl kövér" az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.