Diadal után "egyezményes jel" a díjátadón

Botrány: Adele beintett a briteknek

Óriási diadalt aratott a Grammy-gála után a briteknél is Adele, ám sikerét elhomályosítja egy mozdulata: az egyezményes jelrendszert használva középső ujját mutatta a köszönőbeszéde közben.

2012.02.22 12:29ma.hu

A legjobb énekesnő címet és a legjobb albumért járó díjat is bezsebelte a Brit Awards zenei díjátadón az angolok büszkesége, Adele, ám ami a köszönőbeszéde végén történt, az minden bizonnyal nem kerül be a brit nemzeti dicsőségek sorába. A 23 éves énekesnő ugyanis nemes egyszerűséggel a középső ujját mutatta fel, amikor a műsorvezető félbeszakította beszédét az idő rövidségére hivatkozva.

Utóbb Adele azzal magyarázta tettét, hogy ez valójában a szabályoknak szólt, nem a rajongóknak, hisz mint mondta, arra továbbra is nagyon büszke, hogy miután hat Grammyvel a hóna alatt tért vissza Amerikából, honfitársaitól is újabb elismeréseket kapott. Azt viszont nem tudta megemészteni, hogy élete egyik nagy pillanatát nem tudja kiélvezni, mert az élő adásban kifutottak az időből és neki emiatt nem nyílt lehetősége befejezni a beszédét.

A csatorna utóbb elnézést kért az énekesnőtől a szó beléfojtása miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.