55 éves lett a Kicsi Huszár

Bajor Imre: "50 fölött nem ünnepelünk, csak örülünk"

Munkával telt az 55. születésnapja a Kicsi Huszárnak, de saját bevallása szerint nem is igazán szeretett volna nagy partit csapni az évforduló alkalmából, mert "50 fölött már minden nap ajándék".

2012.03.13 16:29ma.hu / RTL Klub

Korábban legendás szülinapi bulikat tartott, most már legfeljebb a szűk családi körben ünnepli évei múlását Bajor Imre, barátait is inkább arra kéri, ne csináljanak nagy ügyet abból, hogy épp születésnapja van. Noha egy feleségétől kapott puszinak jobban örül, mint bármiféle köszöntésnek, a Heti Hetes résztvevői a stábértekezleten mégsem feledkeztek meg róla, tűzijátékkal díszített tortával lepték meg kollégájukat.

Csak az ilyenkor szokásos koccintás maradt el, pontosabban némileg módosult, mert Bajor több hónapja - amióta kilábalt súlyos betegségéből - egyáltalán nem iszik alkoholt, így pezsgő helyett ezúttal is 100%-os narancslével töltötte meg a poharát - vallotta be a Reflektor magazinnak.

"Tudatosabb lettem, magamra is jobban figyelek, a környezetemre is és bizonyos lépéseket már nem úgy lépek meg, ahogy jópár évvel ezelőtt" - árulta el, azt azonban tagadta, hogy felnőtt volna, mert érzése szerint az sosem fog bekövetkezni.

Terveiről szólva végül elmondta, hogy épp KRESZ-vizsgára készül, szakmailag pedig egy nagy kihívás vár rá: hamarosan ismét az általa végtelenül tisztelt Kabos Gyula bőrébe bújva áll színpadra. Csak gyermekeire nem tud annyi időt szánni, amennyit szeretne, pontosabban Lili és Marci nem tud az apjára elegendő időt szánni, mert ahogy a Kicsi Huszár az iskolai elfoglaltságokra utalva keserűen megjegyzi: "nagyon komolyan veszik ezek a srácok az életet... vagy vetetik velük".

Még több hír Bajor Imréről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.