Reklámarc lett a szexis színésznő

Bizarr videó - Japánul kínálja a Liptont Miranda Kerr

Általában egy teareklámban nem sok bizarr vonást lehet felfedezni, ám Miranda Kerr most kitett magáért: szexi miniruhában mutatta meg hosszú combjait, miközben japán dalocskát énekel.

2012.03.08 08:32ma.hu

"Jót tesz egy kis élvezet hébe-hóba" - magyarázta a 28 éves szuperszexi Miranda Kerr a minap, amikor egy jegestea-reklámban bukkant fel. Persze önmagában a citromos Liptonnal még nem is lenne semmi gond, ám a hosszú combú szépség közben dalra is fakad, nem máshogy, mint - kapaszkodjanak meg! - japánul.

Ráadásul maga a látvány is kissé bizarr, főleg a híresen konzervatívnak számító, vagy legalábbis magát erősen annak mutató Japánt ismerve. Orlando Bloom csini neje ugyanis egy szupermini sárga ruciban áll egy középkorú üzletember asztala előtt, egyik lábát feltéve egy székre, úgyhogy joggal merül fel a kérdés, hogy ez egy modernkori teázó, avagy a klasszikus japán teaház, ahol a gésák nemcsak a hűsítőt szolgálják fel?

Az amerikai sztárok számára ugyanakkor nem ismeretlen a távol-keleti egzotikus ország, szerepelt már az ottani reklámokban Madonna, Britney Spears, Natalie Portman, és hogy a férfiak se maradjanak ki, nevét és arcát adta már japán hirdetésekhez Arnold Schwarzenegger, Christopher Walken és Nicolas Cage is.

Mindazonáltal Miranda Kerr semmi extrémet nem lát a japán dalocska előadásában, mert ahogy fogalmazott: "néha úgy érzem magam, mint valami étcsoki, máskor meg sült krumpli vagyok".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.