Nem veszi feleségül barátnőjét az énekes

Enrique Iglesias: "Nősülni? Soha!"

Szükségtelennek tartja a házasságot barátnőjével, Anna Kurnyikova egykori teniszezővel Enrique Iglesias.

2012.03.06 12:46MTI

"Nem gondolom, hogy a házasság bármit is megváltoztatna. Ez talán azért van, mert az én szüleim is elváltak. Nem gondolom, hogy az ember jobban szeret valakit, csak mert papírja van róla" - fejtette ki az énekes a Parade című magazinnak.

Enrique Iglesias apja, Julio Iglesias 2010-ben, húsz év kapcsolat után vette el második feleségét. Egy oroszországi koncerten Enrique azzal indított el pletykákat, hogy a színpadon barátnőjét a feleségeként mutatta be.

"Ezzel nem akartam senkit megtéveszteni, csak úgy gondoltam, így jobban érthető a kapcsolatunk, mintha 'a barátnőmként' mutatom be" - mondta el az énekes.

Iglesias legutóbb Euphoria címmel adott ki albumot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.