Cölibátusban az egykori szívtipró?

15 éve szexmentes életet él Iglesias - legalábbis ezt állítja!

A szívtiprónak kikiáltott Julio Iglasias spanyol popsztár már 15 éve szexmentesen él - állította saját maga egy uruguayi koncertjén, de nem biztos, hogy komolyan.

2010.01.17 19:54MTI

"Amikor 24 évesen először színpadra léptem, nyúlhoz hasonlóan éltem. Babonásan úgy véltem, hogy nem tudok énekelni, ha előtte nem szeretkezem. 15 éve azonban teljesen felhagytam ezzel a gyakorlattal" - mondta az immár 66 éves Iglesias.

Az énekes szóvivője nem bocsátkozott bele, hogy munkaadója vajon tényleg cölibátusban él-e másfél évtizede, csak annyit mondott, Iglesias kijelentéseit vidámítónak és ironikusnak szánta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.