Rokfortsajttal és baconnel tekerjük
Kevés ilyen finom sertésborda van!
Nem a legfogyókúrásabb recept, de ellenállni sem lehet neki: a rokfortos sertésborda elkészítése igen egyszerű, az íze pedig egyedülálló!
2012.03.04 07:29ma.huA rokfortsajt és a bacon már önmagában is jól hangzik - pedig ez csak a töltelék és a sertésborda csomagolása!
Hogyan készítsük el a különleges ízű rokforttal töltött sertésbordát?
A bordát kiveregetjük, sózzuk, majd rokfortsajttal és sonkával töltjük. Felgöngyöljük, és baconszalonnával betekerjük.
Az egészet alufóliába csomagoljuk és bő forró zsírban kisütjük.
Majd az alufóliát eltávolítjuk és a húst pirosra sütjük.
Kapcsolódó írások:
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.
Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
ma.hu legfrissebb hírei:
- 17:42 Tiszta, rendezett és közlekedési káosztól mentes Budapestet ígér Szentkirályi Alexandra
- 16:41 Ursula von der Leyen: a magyar emberek erősebbé tették Európát
- 15:40 Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre
- 14:39 Jelentősen növelte a nyereségét az Eximbank
- 13:23 Rohamrendőrök léptek közbe az Egyesült Államok több egyetemén a palesztinpárti tüntetések megfékezésére
- 12:14 Kiemelten vizsgálja a NAIH a politikai célú adatkezelést a kampányban
- 11:13 Túlélte a bizalmi szavazást a skót kormány
top fórum témák:
- Tanár Úr gyere, mindjárt lesz Lillád!2022.05.10 21:11
- AZ IGAZSÁG SOHA NEM KÉSŐ2022.05.10 21:07
- JólVanna2022.05.10 20:31
- Porvihar2022.03.29 16:11
- Mit szólsz? Ide minden baromságot...2022.03.29 16:06