Rokfortsajttal és baconnel tekerjük

Kevés ilyen finom sertésborda van!

Nem a legfogyókúrásabb recept, de ellenállni sem lehet neki: a rokfortos sertésborda elkészítése igen egyszerű, az íze pedig egyedülálló!

2012.03.04 07:29ma.hu

A rokfortsajt és a bacon már önmagában is jól hangzik - pedig ez csak a töltelék és a sertésborda csomagolása!

Hogyan készítsük el a különleges ízű rokforttal töltött sertésbordát?

A bordát kiveregetjük, sózzuk, majd rokfortsajttal és sonkával töltjük. Felgöngyöljük, és baconszalonnával betekerjük.

Az egészet alufóliába csomagoljuk és bő forró zsírban kisütjük.

Majd az alufóliát eltávolítjuk és a húst pirosra sütjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.