Gnocchihoz a legfinomabb

A legjobb, ha a sajt olvad: mennyei mártás márványsajttal és dióval

Ha van otthon, vagy könnyű beszerezni gnocchi-t, nem is kell tovább gondolkodnunk azon, mi lenne hozzá a legízletesebb mártás...

2012.03.01 06:29ma.hu - Fotó: cook-italian.com
Fotó: cook-italian.com

Rendkívül egyszerű elkészíteni és csak néhány alapanyagra van szükségünk a márványsajtos-diós mártáshoz, amely gnocchi-val nagyon ízletes. Gyors és mennyei ebéd!

Kifőzzük a készen kapható, vagy otthon készített gnocchit.

25 dkg márványsajtot apró darabokra tördelünk, összekeverjük 12 dkg apróra vágott dióval és 2 evőkanál olívaolajjal.

A lecsöpögtetett tész tára szórjuk, akkor a legfinomabb, ha a sajt ráolvad!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.