Egy hónap után nyoma sincs a szülésnek

Még mindig elhisszük Beyoncénak?

Lánya neve után stílusosan egy kék ékköves gyűrűben és kék körömlakkal lépett először közönség elé Beyoncé, azt követően, hogy egy hónapja megszületett az első lánya. De továbbra is kétséges, hogy ő szülte-e.

2012.02.08 18:29ma.hu

Egy hónapja kiáltotta világgá a hírt Beyoncé, hogy megszületett első kislánya, aki a Blue Ivy nevet kapta, ennek tiszteletére jelent meg most az első nyilvános eseményen kékre festett körmökkel és egy hatalmas kék köves gyűrűvel. Ennél azonban jobban szemet szúrt mindenkinek Jay-Z keddi koncertjén a New York-i Carnegie Hallban, hogy mennyire tökéletes az alakja a szülés után ilyen rövid idővel.

Fotó: beyonce.com

Pedig az énekesnő flitterekkel kirakott ruhája rafinált: ezek az apró kiegészítők gonoszak tudnak lenni viselőjükkel szemben, a legapróbb zsírpárnácskát is azonnal hatalmas bálnaszalonnává nagyítják - Beyoncén viszont ennek a leghalványabb nyoma sem látszott. Egész egyszerűen Beyoncé hozta a tőle megszokott tökéletes formát, ami miatt persze továbbra is óriási kérdőjelek villognak a kislánya születésének részletei körül.

Beyoncé már korábban is elkövetett néhány bakit onnan kezdve, hogy bejelentette terhességét: mindjárt a nagy hír közlésekor lebukott a műhassal, amit saját bevallása szerint csak azért viselt, mert így sokkal látványosabban tudta elővezetni a szenzációt. Később viszont belezavarodott a hónapok számolásába, mert annak ellenére, hogy augusztus végén azt mondta: három hónapos terhes, mindössze egy hónappal később lelkesen újságolta egy reklámfilmben: a hatodik hónapnál jár!

Aztán annak rendje-módja szerint bő három hónappal később be is jelentette Blue Ivy születését, igaz, a nagy eseményre a kórház teljes emeletét lezáratták és csak néhány bennfentes léphette át a szigorúan őrzött ajtókat. Ha rosszmájúak akarnánk lenni, azt is mondhatnánk: ki látta, hogy tényleg ő szült-e? De nem akarunk azok lenni.

Viszont nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy azóta Beyoncé teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől, mondván, minden idejét a gyermekének akarja szentelni, de a jelek szerint elegendő ideje jutott arra, hogy ez a négy hét alatt visszanyerje csodás alakját is, mintha soha nem is lett volna terhes. Vagy talán tényleg nem is volt?!

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.