A sokadik leleplező bizonyíték kerül elő

... és még egy: Nádszálkarcsú Beyoncé 1 hónappal a szülés előtt

Újabb leleplező felvétel született az állítólag terhes Beyoncéról, aki össze-vissza beszél a terhessége idejéről, a tavaszra datált szülés helyett most elvileg egy hónapon belül várható a nagy esemény. Ahhoz képest igen karcsú.

2011.12.03 13:37ma.hu

Újabb kínos megjelenés adott egy hatalmas képzeletbeli pofont a Beyoncé terhességéről szóló mendemondáknak, legalábbis egyre kevésbé nevezhető "hír"-nek az ezzel kapcsolatos szóbeszéd. A gyönyörű énekesnő ugyanis egymás után követi el azokat a bakikat, amelyek saját magát leplezik le.

Magát a terhességet idén augusztus 28-án egy zenei díjátadón jelentette be, ahol annak ellenére, hogy saját bevallása szerint még csupán a harmadik hónapot taposta, már óriási hassal jelent meg. Eleinte kitartóan tagadta a vádakat, miszerint műhasat viselt a rendezvényen, de később beismerte, hogy valóban a hatáskeltés érdekében nagyobbnak tüntette fel a pocakját, mint amekkora valójában volt.

Kereken egy hónappal később, szeptember 28-án azonban egy amerikai bulvárlap promóciós reklámjában büszkén mutatta a szűk felső alatt domborodó, egy hónappal korábbihoz képest jóval kisebb hasát, lelkesen újságolva, hogy "ma szeptember 28-a van, és én már hat hónapos terhes vagyok" - az említett bulvárlap a címlapon hozta a sztorit, ezért reklámozta Beyoncé azt.

A felvétel akkor nem okozott nagy feltűnést, így eltartott egy kis ideig, míg Európát is meghódította, de amint arról a ma.hu is beszámolt nemrégiben, kissé érdekes, hogy augusztus 28. és szeptember 28. között hogyan tudott 3 hónapos terhesből 6 hónapossá válni. Aztán ott volt a híres párnás jelenet, amiről szintén írtunk már korábban, így e helyt nem részletezzük, elég az hozzá, hogy igencsak csukott szemmel kellett nézni a videót, hogy ne vegyük észre a laza párnaként összenyomódó hasat.

Azt a hasat, ami egyébként az augusztusi bejelentés óta hol nagyon látványosra nő, hol meg egyik napról a másikra hirtelen összemegy. Végül amikor mindezek ellenére mégis hajlamosak vagyunk valami naiv ötlettől vezérelve elhinni, hogy augusztusban mégsem 3, hanem már 5 hónapos terhes volt, elhisszük, hogy a műhas csak arra kellett, hogy megjelenése feltűnőbb legyen, de alatta tényleg volt igazi dudorodás is mindvégig, meg elhisszük, hogy még ebben a hónapban világra hozza kislányát - mert ugye már ezt is tudni lehet -, akkor váratlanul megjelenik egy karácsonyi különleges gálaműsor felvételén, a színpadon gyertyák, gyönyörű feldíszített fenyő, minden tökéletes...

Még maga Beyoncé is. És ezt ez esetben szó szerint kell érteni: tökéletes alak, tökéletesen karcsú derék, tökéletesen lapos has... Egy hónappal a szülés előtt?! Persze amíg ő maga be nem vallja, addig mi nem írhatunk olyat, hogy ha anya is lesz decemberben, azt nem saját magának köszönheti, de ezen a ponton már végképp kezdjük elveszíteni a fonalat és csak egyetlen magyarázatot találunk a furcsa jelenségekre: Beyoncé lányát egy béranya hozza világra.

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.