Terhes az énekesnő, de nem annyira?

Átvágta a világot Beyoncé - Műhassal feszített a VMA-n?

Amikor Beyoncé egy hete megjelent az MTV VMA díjkiosztó gálán, a hatás drámai volt: mindenki döbbenten nézte a sztár hatalmasra gömbölyödött hasát, miközben bejelentette, hogy terhes. Lehet, hogy színjáték volt?

Bájos képek a várandós Beyoncé-ról képgaléria

2011.09.08 09:44ma.hu

Napokkal a 30. születésnapja előtt, az MTV Video Music Awards díjkiosztóján jelentette be Beyoncé, hogy élete minden szempontból pontosan úgy halad, ahogy eltervezte: mindig is 30 évesen szeretett volna anya lenni, és lám, máris úton van a baba. A sztár azt is elárulta, hogy férjével, Jay Z rapperrel még bő fél évet kell várniuk a baba megszületésére, amiből nem volt nehéz kiszámolni a menedzsment által is megerősített tényt, hogy pár nappal volt túl a nyolcadik héten.

Álpocak lenne? (Fotó: Starpulse - A galériához KATT a képre!))

A meglepő csak az volt, hogy mindeközben az énekesnő óriási pocakkal feszített, amit már a bő szabású ruha sem tudott leplezni, de a biztonság kedvéért néhány fotón Beyoncé le is simította a ruháját, hogy mindenki lássa, áldott állapotban van. Aki viszont látott már nyolc, de akár 12 hetes terhes nőt is, az tudja: az első három hónapban gond nélkül le lehet tagadni a babát, a hason ekkor még legfeljebb egy enyhe domborulat látszik, de semmiképp nem akkora gömböc, amit Beyoncé mutogatott.

Hacsak nem elefántbébit hord a szíve alatt. Nem beszélve néhány olyan fotóról, meg egy színpadi fellépés videójáról, ami egyetlen héttel a díjkiosztó előtt készült - és micsoda meglepetés, Beyoncé külsején ott mindössze annyi gyanús jelet lehet felfedezni, hogy már nem látszódnak a hasán a kigyúrt izmok, de messze van még a kerekedéstől - legalábbis a MediaTakeOut felfedezése szerint.

Az egyik bennfentes azóta megerősítette a bulvárlap értesülését, mondván: az énekesnő igazán drámai hatást akart kelteni a bejelentésével, emiatt valóban műhasat használt, és ez a színfalak mögött is beszédtéma volt a gálán.

Egy biztos: a hatás tényleg döbbenetes volt, mert még a gála előtti napon sem tudta senki, hogy Beyoncé babát várt. Márpedig egy ekkora hasat nehéz lehetett elrejteni a háza előtt állandóan posztoló lesifotósok elől is, főleg a nagy nyári szezonban, amikor az ember bundát se vehet takarásképp - szóval az énekesnő vagy szenzációs álcázóművész, vagy lehet valami igazság a mostani vádban.

Még több hír Beyoncé-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.