Meddig fokozódhat még a sztár körüli rejtély?

Egy hónap alatt hármat terhesedett Beyoncé?!

Nem gondolta át ezt a terhesség-dolgot Beyoncé, de legalább egy nőgyógyászt és egy matematikust megkérdezhetett volna, mielőtt apránként csepegteti a híreket a világsajtónak. Nélkülük ugyanis össze-vissza beszél.

Beyoncé összegyűrte a gyerekét - vagy csak párnát hord? képgaléria

2011.12.01 12:29ma.hu

Ember legyen a talpán, aki képes követni, Beyoncé mikor hányadik hónapban jár a terhességével. A világsztár már eddig is meglehetősen furcsán viselkedett ezzel kapcsolatban, de a kitartó cáfolatok közepette most újabb bizonyíték került elő, ami a kételkedők táborát igazolja. Az eredetileg csak jövő év január végére, február elejére várt baba a legújabb számítások szerint már decemberben megérkezhet, és nem azért, mert valaki olyan jóstehetség, hogy előre látja a koraszülés bekövetkeztét.

Az egész azzal kezdődött, hogy augusztus utolsó napjaiban a 30. születésnapjához közeledő sztár egy díjátadón jelentette be: teljesül álma, csak pár hónappal csúszik le arról, hogy 30 évesen anya legyen, erre pedig vitathatalan bizonyítékként ott tornyosult tekintélyes méretű hasa is. Igaz, többen már akkor tudni vélték, hogy ez csak az öltözőben került a ruha alá műhas formájában, ugyanis eleve furcsa volt, hogy hogyan volt képes eltitkolni a közismerten szexi lapos has és a bálnaméret közötti átmenetet több héten keresztül.

A kételyeket az is táplálta, hogy a bejelentés szerint akkor - még mindig augusztus 28-ról beszélünk - épp a harmadik hónapban járt, amihez képest viszont tényleg irreálisan nagynak tűnt a mindenórás méretű pocak. Aztán három nappal később egy divatüzlet megnyitóján szexi, a hasát szabadon hagyó nadrágban és topban jelent meg - a gyerek meg mintha eltűnt volna belőle.

Beyoncé a Saturday Night felvételén októberben (Fotó: YouTube - A galériához KATT a képre!)


Persze nem vitatjuk, hogy van a terhességnek olyan szakasza, amikor még a közeli ismerősöknek sem tűnik fel a változás, de ez általában nem a nagy hasas fázis után szokott elérkezni. Beyoncé és sajtósai persze még ekkor is váltig bizonygatták, hogy a terhesség igazi, igaz, pár nappal a kínos lebukás után maga is bevallotta, hogy a hatás fokozásáért tényleg rásegített a pocakméretre a műhassal, de azért egy kicsit tényleg terhes.

Aztán jött a különösen összenyomódó, már-már hullámzó has az egyik showműsor felvételén, megspékelve egy olyan magassarkú cipővel, amit még a legmazochistább kismamák sem igazán hordanak. Osztottunk-szoroztunk, a felvétel dátuma, meg az augusztusi bejelentés alapján az jött ki, hogy valahol a félidőnél járhat a sztár.

Közben meg elfogadtuk, hogy mi vagyunk a rosszindulatúak, mert igenis egy világsztár még terhesen is ad magára, magassarkúban jár, nem hátradőlve ül le, hanem elegánsan előrehajolva, láthatóan tudomást sem véve a deréktáji nehezítésről, ahhoz meg végképp senkinek semmi köze, hogy mikor nő meg gyorsan és mikor megy össze hirtelen a hasa.

Erre itt az újabb cikis bizonyíték. Beyoncé elvállalta, hogy a nevét adja a Daily Mail című bulvárlap szeptember 28-i számához, amelynek címlapján ő maga pózolt, lelkendezve, hogy kisbabája lesz és ezt a videón is többször elismétli: "Óh, bébi!" Csak hát megint homokszem került a PR-gépezetbe.



Oké, tudomásul vettük, hogy egy hónappal korábban azért volt nagyobb a hasa, mert optikai tuningra vágyott, meg azt is tudomásul vettük, hogy pár nap múlva visszahúzódott. De itt tényleg stimmelt a méret: pontosan egy hónap telt el a bejelentés óta, Beyoncé a negyedik hónapban jár, már határozottan látszódó, de nem túl terebélyes méret - minden a legnagyobb rendben.

De inkább mégse. Ugyanis az énekesnő egyértelműen azt visítja: "Már hat hónapos terhes vagyok!" Na álljunk csak meg, hogy is van ez? Augusztus 28-án a harmadik hónapban, szeptember 28-án pedig már hat hónapos? Melyik időszámítás szerint számolja?

Akinek ez alapján nem az az első gondolata, hogy itt valami nagyon nem klappol azzal a terhességgel, az ossza meg a számításait velünk is!

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.