Rosszul van Jay Z közelségétől az énekesnő

Beyoncé bevallotta: utálja a férje szagát!

Beyoncé szörnyű titokról rántotta le a leplet: valójában utálja férje, Jay Z közelségét, mert nem bírja elviselni a szagát. Szerencsére azért nem annyira vészes a helyzet és jó eséllyel el fog múlni.

2011.09.29 12:29ma.hu

Elismerte Beyoncé Knowles, hogy a terhesség miatt megutálta férje, Jay-Z illatát - szerencsére nem a természetes illatról van szó, csak a parfümről, amit a rapper használ, és várhatóan a terhesség után minden visszaáll a régi rendbe. A várandósság viszont egyelőre igencsak felborította az orra érzékenységét.

Fotó: Starpulse

Miközben Beyoncé épp a saját nevével fémjelzett parfüm elkészítésén dolgozik, felfedezte, hogy mindent sokkal erősebben érez, mint valaha. "Mindent érzek, a terhesség felerősítette ezt. Ha büdös valami, érzem! A férjem illata az egyik ilyen, mindig szerettem, de most utálom" - árulta el, aztán még nagyobb meglepetésre hozzátette: "Szóval hála Istennek, imádom ezt így!"

Hogy mit szeret azon, hogy büdösnek érzi a férjét, arra persze nem tért ki részletesebben az énekesnő, de mint kiderült, magát a terhességet kifejezetten imádja. "Ez a legnagyobb teremtőerő, hogy képes vagy egy életet létrehozni magadban. Nincs ennél nagyobb ajándék, semmilyen képesség nem lehet erősebb ennél" - lelkendezett. "Lehetnek céljaid, álmaid, egyre magasabbra és erősebbre nőhetsz, lehet határozott véleményed, de ez mind eltűnik belőled."

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.