Már nem kell műhas az énekesnőnek

Szépen kerekedik Beyoncé pocakja!

Néhány hete még maga is kénytelen volt bevallani: kissé rásegített a terhesség látványára Beyoncé, ám a pocakja most már akkora, hogy nincs szükség trükkökre, a vak is láthatja, hogy kisbabája lesz.

2011.10.03 12:29ma.hu

Beyoncé pár hete még műhassal feszített az MTV VMA díjátadó gáláján, amikor óriási szenzációt okozva bejelentette, hogy kisbabát vár, utóbb maga is bevallotta, hogy így sokkal hatásosabb volt az egész. Mostanra viszont pocakja elérte azt a méretet, hogy már nincs szüksége pótlékokra, és sok sztárral ellentétben ő egyáltalán nem takargatja gömbölyödő idomait, legutóbb is büszkén tárta a világ színe elé várandósságát.

A terhességet egyébként saját bevallása szerint kifejezetten jól viseli az énekesnő, egyetlen gondja van csak: a szaglása hiperérzékeny lett az elmúlt pár hét alatt, és nemrégiben elárulta: férje, Jay-Z parfümjét, amit eddig mindig imádott, most határozottan büdösnek érzi.

Még szerencse, hogy pontosította a kellemetlen szag okát, mert ez csupán egyetlen lépésre van attól, hogy szerelmét vérig sértse...

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.