Kelly Rowland leleplezte a sztár titkát

Elszólta magát a kolléga: kislánya lesz Beyoncének

Beyoncé terhességéről folyamatosan rejtélyes hírek és még rejtélyesebb képek keringenek, ám akár saját maga terhes, akár béranyát fogadott fel, abban lehet némi igazság, amit az énekesnő pályatársa kotyogott ki a minap.

Beyoncé összegyűrte a gyerekét - vagy csak párnát hord? képgaléria

2011.11.07 12:29ma.hu

Továbbra is egymásnak ellentmondó hírek keringenek Beyoncé állítólagos terhességéről, amit nyár végén, az MTV Video Music Awards díjkiosztón jelentett be, ám tekintettel az igen korai állapotra sokan túlzónak találták a hatalmas hasat, és a nemzetközi bulvársajtó majdhogynem kész tényként kezeli: az énekesnő akkor műhasat viselt a hatás fokozásának kedvéért.

Nem egész egy hónappal ezelőtt egy tévéinterjú újra felkavarta az addigra lecsillapodott kedélyeket, amikor a boldog kismama újfent óriási pocakkal, ámde olyan magassarkú cipőben jelent meg könnyedén lépdelve, ami egy előrehaladott állapotú kismamának az általános vélekedés szerint igencsak nehezére esne, ráadásul amikor leült - előrehajolva! -, a hasa egészen furcsán gyűrődött össze.

Fotó: Saturday Night (A galériához KATT a képre!)


Ettől persze újra felerősödtek azok a pletykák, melyek szerint valóban anya lesz a 30. születésnapját nemrég ünneplő sztár, de a babát nem ő fogja megszülni, hanem egy béranya hozza világra. Hogy ebből mi igaz és mi nem, valószínűleg hamarosan úgyis kiderül, ám a rejtélyek sorában egyvalamire végre biztosan fény derült, mégpedig a baba nemére.

Noha a világhírű énekesnő és férje, Jay-Z rapper mélyen hallgattak eddig a témáról, Kelly Rowland - aki a Destiny Childban Beyoncéval együtt énekelt - elszólta magát egy interjúban. Amikor barátnője terhességéről faggatták, ő következetesen az "ő" nőnemű alakját használta (az angolban különbséget tesznek a nemek között - a szerk.).

A gyermek születését egyébként februárra várja a sztárpár, Rowland pedig azt kezdte fejtegetni az interjúban, hogy fogalma sincs, milyen ajándékot vegyen a kislánynak, mivel a büszke apuka már mindent megvett.

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.