Igaz volt a műhas-pletyka?

Nyílt ruhában nem is látszik Beyoncé terhessége?

Napokkal az MTV VMA díjkiosztója után már mindenfelől azt suttogták: Beyoncé tényleg terhes, de nem annyira, mint amit a rendezvényen látni lehetett, csak műhasat viselt. Most kitakarta magát - és tényleg nem akkora!

2011.09.15 09:48ma.hu

A terhesség egy percig sem akadályozza Beyoncét abban, hogy divatosan öltözködjön, ugyanakkor a merész ruhák leleplezik őt és úgy tűnik, igazak voltak azok a szóbeszédek, melyek szerint alaposan átvágott mindenkit az augusztus 28-i MTV Video Music Awards díjátadón. Akkor jelentette be a 30. születésnapjához közeledő énekesnő, hogy teljesült álma, és férjével, a rapper Jay-Z-vel első közös gyermeküket várják.

Fotó: WireImage/DailyMail (A galériához KATT a képer!)

Csakhogy a díjátadón az állítólag 3. hónapban lévő Beyoncé irreálisan nagy pocakkal jelent meg, és hamarosan elkezdték suttogni: álhasat viselt, mert így a hír valóban sokkolt mindenkit. Amikor pedig szerdán napja egy új divatüzlet megnyitóján a hasát szabadon hagyó ruhában megjelent, már senkinek nem lehetett kétsége: a videógálán tényleg nem lehetett akkora a hasa, mint a ruha alatt látszott!

Persze ettől függetlenül Beyoncé jól mutatott a fekete bőrfelsőben és a bő, ráncolt anyagú szoknyában, de alig-alig dudorodott a pocakja. Ráfoghatjuk a szabásra is, főleg miután megnéztük az ugyanezen alkalomból kicsit később viselt aranyszínű ruhában, ott szerencsére már észrevehetően gömbölyödik.

Azt pedig végképp nem vitathatjuk el tőle, hogy egyszerűen ragyog, amióta egy kisbabát hord a szíve alatt!

A 2012-es szezonra szóló divatgálák sorában Beyoncé egy nap alatt egy harmadik ruhát is bemutatott: a Vera Wang show-n egy vállnélküli ruhát viselt puffos szoknyával, ez sem hangsúlyozta a kelleténél jobban a hasát. Ez persze nem baj, csak nem értjük: mire volt jó a csalás a VMA-n?

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.