Az egész emeletet kibérelték a kórházban

Megszületett Beyoncé lánya: kék nevet kapott

Egy teljes kórházi emeletet lezáratott Beyoncé és férje, Jay-Z, amikor az énekesnő bevonult, hogy világra hozza első közös gyermeküket. Terhesség még ennyi vihart nem kavart, mint az övé.

2012.01.09 12:29ma.hu

Szombaton este egy New York-i kórházban megszületett Beyoncé és Jay-Z első kislánya, akit az énekesnő a legnagyobb titokban hozott világra: a kórház teljes negyedik szintjét kibérelték, állítólag 1,3 millió dollárt fizettek az intézménynek, hogy csak a személyzet lehessen jelen életük egyik legfontosabb eseményénél.

Beyoncé alig 3 hónapos terhesen már hatalmas pocakkal (Fotó: Starpulse)

A celebvilág egyik legvitatottabb terhességének végére tehát úgy került pont, hogy a rejtély továbbra sem oldódott meg: vajon tényleg Beyoncé hordta ki a kicsit vagy igazak a béranyáról szóló pletykák? Amit biztosan lehet tudni, az a kislány neve: Ivy Blue Carter, vezetéknevét természetesen az apuka után kapta, akinek a polgári neve Shawn Carter.

A popvilág színe-java nem győzött gratulálni a boldog szülőknek, több barátjuk is a Twitteren közölte jókívánságait. Rihanna "Carter hercegnőt" köszöntötte a világon, Russell Simmons pedig Beyoncének és Jay-Z-nek küldte gratulációját.

Néhány bennfentes informátor szerint a 30 éves sztár Ingrid Jackson néven jelentkezett be a kórházba, ahová nem sokkal később csak úgy özönlöttek a pár barátai borral és ételekkel, amelyeket ajándékba adtak az ünneplő kismamának és kispapának.

A sztárpár 2008-ban házasodott össze hat év együttjárás után, Beyoncé tavaly augusztus végén, az MTV Video Music Awards gálán jelentette be terhességét. A hírt azonban szinte végig kételyek övezték, mivel hol a terhesség pillanatnyi idejében merültek fel apróbb zavarok, hol pedig Beyoncé megjelenése adott rá okot, hogy többen megkérdőjelezzék, vajon tényleg ő az édesanya, vagy valaki más hordta ki a babát.

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.