A Billboardra tört Jay-Z első lánya

Toplistás sírása van Beyoncé 1 hetes kislányának!

Még csak egy hetes, de máris betört a Billboardra Beyoncé és Jay-Z első gyermeke: a rapper legújabb számában a fő motívum Blue Ivy sírása.

2012.01.13 12:29ma.hu

A 78. helyen startolt a Billboard R&B százas listáján Jay-Z legújabb száma, a Glory, ami önmagában alig-alig rengetné meg a zenei szakmát, csakhogy a számnak van egy különlegessége is: a rapper feldolgozta benne a most egy hetes lányának, Blue Ivynak a sírását. Ezzel a sztárpár első gyermeke minden idők legfiatalabb előadója, aki toplistára került.

Fotó: technorati.com

A kislány mindössze néhány órája született meg, amikor még a kórházban felvette a sírását a büszke apuka, és első dolga volt, hogy hazamenvén beleszerkessze a legújabb számába. A rádióállomások máris felkapták a művet, 54 csatornán a becslések szerint mintegy 1,7 millióan hallották már Beyoncé újszülöttjét.

A boldog papa persze nemcsak ezzel a gesztussal fejezte ki örömét kislánya iránt, a rapszöveg is a gyermekről szól: "a legcsodálatosabb érzést élem át, szavakkal nem lehet leírni a valódi érzéseimet / Bébi, kékre festem az eget, a legnagyszerűbb alkotásom te vagy".

A hip-hop zenész a felesége mellett volt, amikor szombaton beszállították a New York-i Lenox Hill kórház szülészetére, hogy elvégezzék a császármetszést. Az énekesnő Ingrid Jackson álnéven jelentkezett be és egyes hírek szerint 1,3 millió dollárt fizettek azért, hogy a teljes negyedik emeletet kibéreljék az egészségügyi intézményben.

Még több hír Beyoncéról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.