Nick és Aaron Carter húga 25 éves volt

Gyász a Backstreet Boysban: "Isten veled, kishúgunk!"

25 évesen vélhetően kábítószer-túladagolás miatt vesztette életét Leslie Carter, a Backstreet Boys két tagjának húga. Az énekesek nem térnek magukhoz a gyásztól.

2012.02.02 12:29ma.hu

Tragikus halál rázta meg a popvilágot: Nick és Aaron Carter, a Backstreet Boys két tagja a húgát gyászolja, akit mindössze 25 évesen veszítettek el a hét elején. Leslie New York állam északi részében hunyt el, ahová nemrégiben költöztették, hogy családja segítségével leszokhasson a függőséget okozó vényköteles gyógyszerek szedéséről - adta hírül a TMZ című internetes bulvárlap.

Fotó: Facebook

A szőke szépség, aki korábban Kanadában élt, többek közt egy ismert és népszerű nyugtató rabja volt. "A családtagok azt hitték, Leslie-vel semmi baj nem történhet, ha egy órára egyedül hagyják, míg néhány ügyet elintéznek... de amikor visszatértek, Leslie már eszméletlen volt" - szólnak a helyi beszámolók. A nő 10 hónapos kislánya, Alyssa Jane nem volt otthon a tragédia idején.

A fiatal anya - aki bátyjaihoz hasonlóan szintén énekes volt és lánya mellett férjét hagyta most itt - az elsődleges orvosszakértői vélemények alapján valószínűleg nagyobb mennyiségű gyógyszert vehetett be, sérülést nem találtak a testén a boncoláskor. A toxikológiai jelentésre azonban egyelőre várni kell, hogy teljes bizonyossággal kijelenthessék, mi okozta az egykor boldog nő halálát.

Nick és Aaron a közösségi oldalakon osztották meg rajongóikkal a gyászhírt, egyben tudatták mindenkivel: életben fogják tartani Leslie emlékét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.